Bakverk att ta med

Vem gillar inte fikabröd och speciellt kanske hembakt. För visst är det något speciellt med just hembakat. Ännu bättre när det är något som går snabbt att baka och som dessutom är smidigt och lätt att ta med sig ut i skog och mark, till jobbet eller på resan.

Så varför inte baka något snabbt och smidigt som en koppmuffins i mikrovågsugnen eller en form av sockerkaksbit i en liten form, även den i mikrovågsugnen. Dessa genialiska bakverk finns det otaliga recept på. I [Aftonbladet finns ett bland många goda recept på muggkaka:https://www.aftonbladet.se/matdryck/a/VRAKJp/mug-cake–baka-kaka-i-kopp som är lätt] att göra. En enkel klassiker som lätt kan tas med i den form eller mugg som den bakats i. Och till det en rostfri okrossbar termosmugg med kaffe eller annan god dryck som dessutom enkelt kan hållas ren och fräsch för en njutningsfull fikastund fler än en gång.

Det finns otaliga jobb där det krävs mycket av de personer som jobbar just där. Exempelvis förare av arbetsfordon. Då krävs koncentration och vad hjälper bäst då om inte lite gott i magen för mättnad och ökad energi. Detta i kombination ger automatisk bättre koncentration och arbetssituationen blir både säkrare för föraren men även för omgivningen vid hantering av dessa fordon. För mer specifik beskrivning av de här arbetsfordonen och tillbehör kan man gå in på webbplatsen https://www.kellfri.se och läsa och göra sig förstådd om vad dessa tunga fordon kräver av ansvariga. Att då kunna få en fikastund samtidigt som man jobbar med detta är en vardagslyx alla förare av de här stora arbetsmaskinerna är värda.

Recepten på en koppmuffins, koppbulle eller sockerkaksbit kan man dessutom göra en helt egen variation på genom att lägga till eller ändra ingredienser i form av fruktbitar, choklad eller varför inte nötter eller något annat passande. Det är bara ens egen fantasi som avgör vad det blir för gott till kaffet i arbetsfordonet.

Leave a Comment

mts_howto